Recht vur zunne Roap 2021

Beste liefhebbers van Recht vur zunne Roap,

Het is een rare tijd. Veel evenementen kunnen geen doorgang vinden in deze tijd van Covid-19.

De 44ste jubileum editie van de Roap is uitgesteld en met pijn in ons hart moeten wij als organisatie, ism met de artiesten, mededelen dat ook de reguliere editie 2021 van de Roap NIET door zal kunnen gaan in zijn huidige vorm.

Wij kijken er ieder jaar weer naar uit, om vier dagen feest voor en met jullie te maken, en met de huidige regels kan dit niet zoals wij graag willen. En wat de toekomst gaat brengen is nog te onzeker.

We gaan de geplande roap avonden TOCH een invulling geven zodat jullie ons niet helemaal hoeven te missen.  Houd onze facebook, website en/of app in de gaten voor meer informatie hierover!

Groeten en hopelijk tot snel.

Organisatie Recht vur zunne Roap

Geffenaar van het Jaar 2020!

Wat zijn we trots!

Onze “Moeder Roap” Petra van Erp is Geffenaar van het Jaar 2020 geworden! Geniet van deze zeer verdiende onderscheiding!

Namens de werkgroep, artiesten en alle vrijwilligers van de Roap, proficiat!!

Recht vur zunne Roap, 44 jaar in 1 boek!

Dit jaar bestaat RVZR 44 jaar en met volle enthousiasme en toewijding door velen, is het nu zover! Een boek vol met verhalen, interviews, foto’s en humor van de afgelopen 44 jaar!

Aanstaande zaterdagavond 5 September, om 20:30, zal tijdens de boekpresentatie op de Molenfeesten 2020, het eerste exemplaar met vol trots en humor worden uitgereikt.

Het boek, in beperkte oplage, is na deze presentatie het gehele weekend verkrijgbaar bij de Molenfeesten voor het schamele bedrag van 15 Euro. (Pin aanwezig)

Vanaf volgende week dinsdag 8 September is het boek verkrijgbaar bij Wilma’s Kadoshop en Slijterij, dorpstraat 13 te Geffen.

Bedankt!

Recht vur zunne Roap 2020!

Wat hebben we met zijn allen weer genoten van al het gelach van u als publiek, genoten van de acts, genoten van de muziek, genoten van de dans, genoten van het maken van de filmpjes en genoten van de vele handen die er weer voor gezorgd hebben dat ook RVZR 2020 “inne is vur in de boeke!”
Zelfs bekend Nederland was enthousiast 🙂

Organisatie RVZR wil iedereen bedanken die, op wat voor manier dan ook, heeft meegewerkt aan deze “RVZR TV” editie van de Roap!
Namens artiesten, organisatie en de vele vrijwilligers, bedankt voor de leuke reacties, de mooie momenten en graag tot volgend jaar!

Bijna uitverkocht!

Nog plannen om RVZR 2020 te beleven?

Alleen voor de eerste zaterdag zijn er nog enkele kaarten te koop dus wees er snel bij want OP=OP!

Te koop bij Wilma’s Kadoshop en Slijterij, Dorpsstraat 13, Geffen voor het schamele bedrag van 12 euro!

#LANCERING #RVZRTV

  • 1
  • 2
  • 6