Op weg naar RVZR 2022

De maatregelen zijn vandaag versoepeld, de hoop gegroeid en de drang om een leuke avond te organiseren is nooit weggeweest!

De voorbereidingen voor Recht vur zunne Roap 2022 zijn al weer in volle gang. We kunnen niet in de toekomst kijken maar we gaan ervoor. Nieuwe ideeën komen tot stand en acts komen langzaam weer tot leven.

De nieuwe datums zijn aangepast op onze website en zichtbaar in onze enige echte RVZR App. De countdown klok loopt…

RVZR 2022, we houden u op de hoogte!

Cadeau tip!

Zoek je nog een leuk en exclusief cadeau voor in je schoen, je surprise of voor onder de kerstboom?

De volledige geschiedenis van 44 jaar Recht vur zunne Roap, samengevat in een boek. Boordevol met foto’s, interviews en informatie over alle acts van de afgelopen 44 jaar.

Een prachtig boek om te hebben, maar zeker ook om te krijgen! De Sint en de Kerstman kunnen deze verkrijgen voor 15 euro bij Wilma’s kadoshop en bij Tabakshop Steenbergen!

Geffenaar van het Jaar 2020!

Wat zijn we trots!

Onze “Moeder Roap” Petra van Erp is Geffenaar van het Jaar 2020 geworden! Geniet van deze zeer verdiende onderscheiding!

Namens de werkgroep, artiesten en alle vrijwilligers van de Roap, proficiat!!

De nieuwe heersers van Rottenrijk!

Recht vur zunne Roap feliciteert de nieuwe Prins van Rottenrijk, “onze” Inne van de Corrie en Adjudant Esther!

Een echte Prins dit jaar op het podium bij Recht vur zunne Roap. “Dat wordt ‘r inne vur in de boeken!”
John en Esther, succes!

Recht vur zunne Roap Inloopuur

RVZR is hét evenement van het jaar in Geffen om te lachen, gieren en brullen op 1 avond!
Bomvol met tonpraters, sketches, dans, live muziek en zelf gemaakte filmpjes door alleen plaatselijke artiesten.
Ga er maar staan, is een veelgebruikte zin door onze bezoekers. Sommige denken er inderdaad over na, om er daadwerkelijk te gaan staan.
Maar ja, wat houdt het eigenlijk in. Is dat wel iets voor mij of ons? Het zal wel zo’n vast ‘kliekje’ zijn, die artiesten. Die zitten er niet op te wachten dat ik/wij erbij komen.
Integendeel! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. “Een warm bad”, “geweldig ontvangen”, “door iedereen op sleeptouw genomen” en “ik heb het Roap-virus te pakken” zijn enkele uitspraken, die gemaakt zijn door artiesten die in de laatste 3 jaar wel de sprong hebben gewaagd om zich aan te melden en mee te doen.

Organisatie RVZR wil een inloopuur houden voor al die mensen die misschien wel willen maar niet weten wat het allemaal betekent.
Ook voor mensen die iets meer van RVZR willen weten, zich willen inzetten als vrijwilliger, of zelfs iets willen doen in de organisatie van RVZR.
Informatie verschaffen over alles wat met RVZR te maken heeft, dat is het doel van dit inloopuur onder het genot van een kopje koffie of thee.
Dit kan een praatje zijn met artiesten die aanwezig zullen zijn, tot de techniek of wat er allemaal komt kijken bij dit evenement.
Iedereen is welkom en vragen kost je niets. Misschien kunnen wij je net over die bekende drempel heen helpen. Zonde van al dat talent in Geffen en omstreken.

Datum: 30 Oktober
Tijd: 20:00
Plaats: De Koppellinck
Email: info@rechtvurzunneroap.nl
Website: www.rechtvurzunneroap.nl

Ben je verhinderd maar heb je wel interesse, stuur even een mail of laat iets achter in ons contactformulier op de website.

Tot dan!
Organisatie RVZR

  • 1
  • 2