Sponsors bedankt!

Nog 7 dagen en dan is het zover! De première van RVZR 2019!

Mede dankzij sponsors is het mogelijk om elk jaar weer een top avond te verzorgen en Recht vur zunne Roap te laten voortbestaan. Via deze weg willen we dan ook alle sponsors van harte bedanken voor hun gulle giften en diensten waar we jaar op jaar gebruik van mogen/kunnen maken. Applausje voor jezelf!

Alle sponsors van RVZR 2019 staan nu op onze website en in onze gloednieuwe app!
Heeft u hem al?
Lees het laatste nieuws, bekijk de agenda voor alle belangrijke data of scroll door onze artiesten, sponsors en andere handige informatie. Geef toestemming voor notificaties zodat u automatisch op de hoogte wordt gehouden wanneer bijvoorbeeld volgend jaar de voorverkoop weer in aantocht is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *