Recht vur zunne Roap Inloopuur

RVZR is hét evenement van het jaar in Geffen om te lachen, gieren en brullen op 1 avond!
Bomvol met tonpraters, sketches, dans, live muziek en zelf gemaakte filmpjes door alleen plaatselijke artiesten.
Ga er maar staan, is een veelgebruikte zin door onze bezoekers. Sommige denken er inderdaad over na, om er daadwerkelijk te gaan staan.
Maar ja, wat houdt het eigenlijk in. Is dat wel iets voor mij of ons? Het zal wel zo’n vast ‘kliekje’ zijn, die artiesten. Die zitten er niet op te wachten dat ik/wij erbij komen.
Integendeel! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. “Een warm bad”, “geweldig ontvangen”, “door iedereen op sleeptouw genomen” en “ik heb het Roap-virus te pakken” zijn enkele uitspraken, die gemaakt zijn door artiesten die in de laatste 3 jaar wel de sprong hebben gewaagd om zich aan te melden en mee te doen.

Organisatie RVZR wil een inloopuur houden voor al die mensen die misschien wel willen maar niet weten wat het allemaal betekent.
Ook voor mensen die iets meer van RVZR willen weten, zich willen inzetten als vrijwilliger, of zelfs iets willen doen in de organisatie van RVZR.
Informatie verschaffen over alles wat met RVZR te maken heeft, dat is het doel van dit inloopuur onder het genot van een kopje koffie of thee.
Dit kan een praatje zijn met artiesten die aanwezig zullen zijn, tot de techniek of wat er allemaal komt kijken bij dit evenement.
Iedereen is welkom en vragen kost je niets. Misschien kunnen wij je net over die bekende drempel heen helpen. Zonde van al dat talent in Geffen en omstreken.

Datum: 30 Oktober
Tijd: 20:00
Plaats: De Koppellinck
Email: info@rechtvurzunneroap.nl
Website: www.rechtvurzunneroap.nl

Ben je verhinderd maar heb je wel interesse, stuur even een mail of laat iets achter in ons contactformulier op de website.

Tot dan!
Organisatie RVZR