Recht vur zunne Roap 2021

Beste liefhebbers van Recht vur zunne Roap,

Het is een rare tijd. Veel evenementen kunnen geen doorgang vinden in deze tijd van Covid-19.

De 44ste jubileum editie van de Roap is uitgesteld en met pijn in ons hart moeten wij als organisatie, ism met de artiesten, mededelen dat ook de reguliere editie 2021 van de Roap NIET door zal kunnen gaan in zijn huidige vorm.

Wij kijken er ieder jaar weer naar uit, om vier dagen feest voor en met jullie te maken, en met de huidige regels kan dit niet zoals wij graag willen. En wat de toekomst gaat brengen is nog te onzeker.

We gaan de geplande roap avonden TOCH een invulling geven zodat jullie ons niet helemaal hoeven te missen. Houd onze facebook, website en/of app in de gaten voor meer informatie hierover!

Groeten en hopelijk tot snel.

Organisatie Recht vur zunne Roap